DoctorCare Athens

Δερματολογικό Τμήμα

Δερματολόγοι
Doctor Care

Κωστόπουλος Νικόλαος
Κόκκαλής Γεώργιος
Κουρέλης Αθανάσιος
Image

Το Δερματολογικό Τμήμα παρέχει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας, τόσο στον τομέα της κλινικής επεμβατικής, όσο και της αισθητικής δερματολογίας.
Το Τμήμα στελεχώνουν διακεκριμένοι και με πολυετή εμπειρία ειδικοί επιστήμονες, με σκοπό την παροχή υψηλών επιστημονικών υπηρεσιών για όλο το φάσμα των δερματολογικών παθήσεων.
Το δερματολογικό ιατρείο του Doctor Care στοχεύει να παρέχει μια ολοκληρωμένη υπηρεσία για την ακριβή διάγνωση και αποτελεσματική θεραπεία .

Τι αντιμετωπίζεται

*Σημάδια φωτογήρανσης, ακτινικές υπερκερατώσεις, λεπτές ρυτίδες, δυσχρωμίες, κόκκινα στίγματα, τραχύτητα δέρματος. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά peeling, ειδική κατηγορία laser προκαλεί ισχυρή ανάπλαση του κολλαγόνου. Πρόκειται για θεραπείες που γίνονται σε σειρά συνεδριών χωρίς να απαιτείται διακοπή της εργασίας

* Ρυτίδες – Ανάπλαση δέρματος

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά ενώ υπάρχουν περιπτώσεις που αρκεί μία μόνο συνεδρία για το τέλειο αποτέλεσμα. Αντιμετωπίζονται επιφανειακές αλλά και μεγαλύτερου βάθους ρυτίδες. Οι προηγμένες τεχνικές laser που χρησιμοποιούνται είναι αναίμακτες και δεν απαιτούν αναισθησία.

* Μελαγχρωματικές βλάβες (φακίδες, γεροντικές κηλίδες)

Πρόκειται για σκούρες περιοχές στο δέρμα που εμφανίζουν θαυμάσια αποτελέσματα στη θεραπεία με laser. Της θεραπείας, προηγείται η υπεύθυνη κλινική εξέταση ώστε να αποκλειστεί η πιθανότητα κακοήθειας.

*Ουλές ακμής

Οι ουλές αυτές που επιβαρύνουν ψυχολογικά κάθε άνθρωπο, μπορούν να εξαλειφθούν με τη βοήθεια των laser δίνοντάς μας θεαματικά αποτελέσματα. Ο εξειδικευμένος Ιατρός στη διάρκεια δύο ή τριών συνεδριών, επεμβαίνει με αναίμακτο τρόπο «σβήνοντας» επιφανειακές και βαθιές ουλές. Η αποθεραπεία διαρκεί το πολύ 10 ημέρες.

*Αγγειακές βλάβες (π.χ. ευρυαγγείες, αιμαγγειώματα)

Κάποιες φορές παρατηρείται συσσώρευση αγγείων κάτω από την επιφάνεια του δέρματος, προσδίδοντας στην περιοχήδιαφορετικό χρώμα προσλαμβάνοντας διαφορετική μορφή. Το γεγονός αυτό δημιουργεί αισθητικό πρόβλημα το οποίο όμως με τη χρήση lasr παύει να υφίσταται.

*Ανεπιθύμητη τριχοφυΐα

Πρόκειται για την πιο ενδεδειγμένη μέθοδο αποτρίχωσης καθώς είναι ανώδυνη, γρήγορη και άκρως αποτελεσματική. Ο αριθμός των επισκέψεων εξαρτάται από τον τύπο της τρίχας.

*Αφαίρεση τατουάζ

Η δερματοστιξία (τατουάζ) είναι μια πολύ επίκαιρη επιλογή, κυρίως για τους νέους η οποία εάν χρειαστεί να αλλάξει, χρειάζεται υπευθυνότητα και προσοχή. Οι παραδοσιακές μέθοδοι για την αφαίρεση των τατουάζ έχουν μέτρια αποτελέσματα και αφήνουν ουλές. Η τεχνολογία των laser επιτρέπει την εύκολη και αποτελεσματική απομάκρυνσή τους, ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις δεν απαιτείται αναισθησία.

To Doctor Care παρέχει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγείας και Ιατρικής αισθητικής με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.
Στις Ολοκαίνουριες εγκαταστάσεις τους στο Κέντρο της Αθήνας, Σύνταγμα, προσφέρει στον κλάδο της πρωτοβάθμιας υγείας και ιατρικής αισθητικής μια νέα αίσθηση φιλοξενίας του ασθενή. Υψηλής διακοσμητικής και υπηρεσιες σε τιμές DoctorCare

Πακέτα Αποτρίχωσης

apotrixosi doctor care
 
Στο Doctor Care η αποτρίχωση πραγματοποιείται στο υπερσύγχρονο Δερματολογικό Τμήμα των εγκαταστάσεων μας στο κέντρο της Αθήνας. Η αποτρίχωση για εμάς αποτελεί ιατρική πράξη και υπάρχει συνεχής δερματολογικός έλεγχος καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας...

Πακέτα Κρυολιπόλυσης

kryolipolisi
 
Το Cryo Sculpt Plus αποτελεί μια από τις πιο σύγχρονες αλλά και τις πιο διάσημες μεθόδους λιποκαταστροφής και οριστικής απαλλαγής από το τοπικό πάχος. Πρόκειται για μη επεμβατική μέθοδο που αναίμακτα, ανώδυνα, χωρίς φαρμακευτική αγωγή ή χρόνο...

Ολοκληρωμένο πρόγραμμα μείωσης λίπους σώμα.

soma temp2
 
Στο Doctor Care, στο κέντρο της Αθήνας το τοπικό πάχος αντιμετωπίζεται, με υπερσύγχρονες θεραπείες από το δερματολογικό τμήμα μας. Μείωση τοπικού πάχους για εμάς αποτελεί ιατρική πράξη και υπάρχει συνεχής δερματολογικός έλεγχος καθ'όλη την διάρκεια της θεραπείας.

Θεραπεία
Ακμής

akmh doctorcare2
 
Το Δερματολογικό Τμήμα Doctor Care παρέχει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας, τόσο στον τομέα της κλινικής επεμβατικής, όσο και της αισθητικής δερματολογίας.Το Τμήμα στελεχώνουν διακεκριμένοι και με πολυετή εμπειρία ειδικοί επιστήμονες, με σκοπό την παροχή υψηλών...